Enkel shopping & presenter


Jag tycker att det är så bekvämt med nätshopping! Sitta hemma i lugnet och klicka fram snygga kläder, inga skavsår, inga köer, inga svettiga illaluktande människor och trängsel med barnvagn!

Tradera är grymt bra. Jag har sagt det förr. Det finns mycket skit, men letar man rätt så hittar man grymma saker till sjukt bra priser. Det vi handlade sist på tradera kostade ungefär 1/3 av originalpriset och vi hittar saker som inte säljs i Sverige!

Senaste shoppingen:

Burberry set med byxor, t-shirt och kofta



Röd kofta från Escada



Klänning/tunika med tillhörande byxor från CK



Vinteroverall från Ralph Lauren



Fina detaljer, lite gammeldags med broderade knappar



Och så en riktigt bra grej, en åkpåse från Burberry! Bekvämt att lägga Nayomi i om man inte vill klä på henne så mycket men ändå hålla henne varm. Svensk sommar kan man ju ändå inte lita på....

För att ge exempel på BILLIGT, så kostar denna åkpåse 1700kr nypris,  vi budade och vann den för 330kr! Det är vad en "vanlig no brand" åkpåse kostar.



Jag gillar kvalitet och märkeskläder men är inte så sugen på att betala för mycket,speciellt när hon växer ur det rätt snabbt. Så därför är det kul med fynd ibland :) 

Vi ska Tradera vidare....

Senaste presenterna: Från min syster Yam o hennes fiancé Mr H fick vi en jätte rolig present! Nu ska vi gjuta av Nayomis händer och fötter, och sen lite senare, kanske vid  1 års ålder gör vi det igen, så kan vi se hur mycket hon har växt. Thanx!!!



Så var Raouf förbi med en gåva :) Tusen tack! Till Nayomis konto direkt.



Vi kommer lägga alla gåvor och barnbidrag på hennes konto som hon får tillgång till senare i livet.

Om man räknar lite snabbt, så får hon 1050kr i månaden, 12.600kr på ett år, om vi sparar i 18 år blir det 226.800kr.
Utan att räkna med höjning av bidraget...kom igen svenska staten, ge oss mer!

Det är rätt bra, räcker till en insats och körkort. Eller dyra vanor, resor, utbildning utomlands...? Återstår att se....





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
survey services