Populär liten tjej :)

Lilla tjejen får ju all uppmärksamhet från allt och alla! Hon blir buren, fotad, daltad, gullad och hon verkar trivas i sin populära roll :)

Mamma o pappa har fullt upp att berätta vad hon heter, ålder och sen den tråkiga kommentaren som ska besvaras: Is it a Boy or a Girl? Folk är blinda, allt på henne är ju rosa! Jag får göra örhängen snart så jag slipper besvara: It is a Girl!

I denhär takten hon får uppmärksamhet på kommer ju hon bli värsta divan! Vi får ta ner henne på marken igen när vi kommer hem, haha! Hon älskar folk, nästan alla, och speciellt killar!!! Armarna åker ut och så trivs hon i deras famn. Att sen komma tillbax till mamma eller pappa är trist...Vi har en speciell favorit som jobbar på ena hotell restaurangen. Han älskar Nayomi och vill ta upp henne så snart han ser att vi kommer! Den kärleken blir besvarad! Hon tycker verkligen om honom, och det är ju så gulligt :)



Hon gillar att bada, leka med sand och äta sand(!) och så hennes pekfinger som ska peka och sen kommer pincett-fingrandet fram :)



Härliga miner på båda två...vet ni inte hur man posar eller, haha!

Köpte ju en grym bad-dräkt med solskydd 50 på! Den sitter perfekt, så den räcker i sommar åxå. Sen smörjer vi in henne i solskydd 50 på benen o armarna o ansiktet. Hatten tar hon av sig, bus-bebis!

Äta snäcka, mmm, gott? Livsfarligt, vi får heeeela tiden kolla vad hon hittar o stoppar i sig!



Ordning o reda på rummet. Hon har sin egen sektion med kläder och såklart en egen necessär, babyvakten är med och halva apoteket!



Leksaker tog vi med oss begränsat, typ 5 leksaker. Sen fick hon lite på planet och köpte en hink med lite saker här till stranden som vi sen lämnar här.

Men jag tycker att det är viktigt att den "nya" sängen ska kännas som en rolig o trygg plats, så jag fyllde allt i den så att hon ska se framemot att gå till sängen :)

Dock sover hon bredvid oss...hon har svårt att somna här, kanske för att det inte är hemma...???



Vi fick ju en "Baby Bed" på planet, men hon vart lite för lång för den. Men det funkade helt okej.

Haha, vilken jäkla bild det blev! Inte konstigt att alla glodde...



Leka leka leka....Perfekt lek låda :)



Nu ska vi tillbaka till semestern! Jag lägger upp blogg så snart jag har tid över :)

P o K



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
survey services