Doing Dubai dag 2,3 & 4...

Dagarna bara flyger iväg och det är helt UNDERBART att få umgås med familjen, speciellt Nayomi :) Jag kan knappt släppa henne, pussar, kramar, lekar, prat, skratt och en massa nya smaker till henne. Jag bara vill stanna tiden...

Vi har gjort jätte mycket och upplevt både det ena och det andra. Klart shoppingen är kul eftersom det är ett stort intresse i familjen Osman :)

Sol och bad, äta sand och leka i vattnet är underbart kul!



Amad & morfar fyller i Nayomis lilla ö-leksak, inte det lättaste, men det absolut sjukt roligaste jag sett på länge, hahhaha!!!



Vi bor 5 minuter från Dubai Mall som är ett av världens största gallerior. Över 1200 butiker! Så nej vi har absolut inte "inget att göra dagar", utan tvärtom, sjukt mkt att se. Restauranger, cafeér, butiker etc...

Varje kväll från kl 18.00 har dom en "Fontän uppvisning" som man blir helt faschinerad av. Dom kör olika musik teman och vattnet följer rytmerna och det är heeeeelt fantastiskt att titta på! Första gången blev Nayomi jätte rädd för hon förstod inte riktigt vad som hände när musiken kom igång och vattnet åkte upp 100 meter i luften, men nu tycks hon iallafall vara nyfiken :)



Vi har även bokat oss på en tur i världensn högsta byggnad: Burj Khalifa 828meter!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi kommer att åka till högsta utsiktspunkten på 750 meter. Det var inga problem att ha med sig små barn. Tänkte på tryckutjämningen, Nayomi får ha nappen i munnen :)



Tyvärr så pajjade våran kamera. Så typiskt, mitt på resan :( Men det är ok, vi använder Amads iPhone4 som kamera nu. Dock blir bilderna inte så bra alltid. Men vad ska man göra? Vi orkar inte köpa en ny, det är tråkigt med elektronik!

Mormor fick ta en bild på oss när på posar framför världen enda 7 stjärniga hotell: Burj Al Arab
En natt där kostar från 13.000kr till 250.000 för sviten! Tar man sviten så åker man antingen Rolce Royce eller helikopter. Jag harde valt Helikopter!

Men en fin bild blev det :) (Den skiftar i olika färger, blått, gult, orange, rosa etc)



Det vore en grym upplevelse att ta helikopter och se Dubai uppifrån :) Åka runt lite och steka. Men höjder och flyg är inte riktigt min grej. Få se hur jag överlever 750 meter...återkommer om det...

Dubai Mall har ju allt, till o med en "organisk" matbutik med bara ekologiska varor. Vi passade på att köpa lite ny mat till Nayomi: Kex, mat och frukt-pureér, godnatt-välling och non-drop nappar till flaskan!

300kr på mat, men det är klart vi ska ge bra och god mat till princessan! Nya smaker och upplevelser :) 



Det finns en outlet som kallas för Dubai Outlet Mall, det ligger 25 minuter med taxi från Dubai Mall. där samlas alla förra och förrförra årets modeller från kända varumärken, man kan fynda allt från kläder och skor till hushållsartiklar och möbler, 30-80% rabatter!

Vi köpte faktist bra grejer från Babyshop: En rolig leksak till barnvagnen 150kr, en sele med ryggsäck när hon lärt sig att gå, 100kr, så man har henne nära sig! Och de bästa fyndet blev en "Gå-sele"!!! 80kr. Ingen mer krökt rygg!



SUCCÉ!!! Hon älskar den, springer i den och det är jätte bra hållning för både oss som går med henne med även för Nayomis del! 80kr, sjukt billigt och bra! Hallå Sverige fasiken vad vi ligger efter med barn prylar!!!



Nayomi gillade sin nya napp & nappflaska som vi tidigare köpt, så vi gick tillbaka och fyllde på med ytterligare napplaska, nappar och haklappar + en napphållare!



Nayomi likes :)



Det är inte bara vi som blir trötta efter så mycket sol, bad och shopping!



Hihi, en väldigt speciell butik ;)

Det var denna butik som vi såg i Ras Al Khaima, första Dubai resan, då bestämde vi oss för att lägga in ett "Y" i mitten av namnet!



Njutit av en Starbucks latte har vi åxå hunnit med! Synd att vi inte har det hemma...



Nu har vi några dagar kvar att njuta och umgås! Passar på att få så mycket tid med Nayomi!

Vi har shoppat en hel del kläder till henne. Ska försöka lägga upp en del i nästa blogg! Nu sova och se framemot en solig dag med +28 imorgon.

- Tittuut, mamma har köpt ngt på Rea!



Gonatt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
survey services